houtgroep van drimmelen 90 jaar!

06 sep 2013, 14.19 uur

Houtgroep van Drimmelen 90 jaar!
Dit jaar bestaat Houtgroep van Drimmelen 90 jaar. Het was Pieter Cornelis van Drimmelen die 90 jaar geleden de basis legde voor ons mooie bedrijf. Op 23 april 1923 vestigde hij zijn houthandel aan de Ringdijk te Zwijndrecht onder de naam N.V. Houthandel en Zagerij P.C. van Drimmelen & Zonen.

Naast Houtgroep van Drimmelen zijn er nog drie familiebedrijven die in 1923 in Zwijndrecht zijn opgericht, namelijk Pijl Schilders, de Verkerk Groep en Aannemingsbedrijf Hoogvliet. Totaal 360-jaar Zwijndrechts ondernemerschap! Vanwege dit unieke feit zijn de handen ineengeslagen om de gezamenlijke historie van deze bedrijven vast te leggen in de expositie ‘360 jaar Zwijndrechts ondernemerschap’.

In het Oude Raadhuis (ingang Burgemeester de Bruïnelaan 45 in Zwijndrecht) is een maand lang de tentoonstelling te bezichtigen voor het publiek, waar de meest memorabele momenten van elke organisatie worden getoond. Wie zijn ze, wat doen ze en wat is het geheim achter 90 jaar succesvol ondernemen?

Een bezoek aan de expositie ‘360 jaar Zwijndrechts Ondernemerschap’ is beslist de moeite waard en zal zeker herinneringen oproepen. We stellen uw bezoek zeer op prijs en zien uit naar uw komst.

Openingstijden van de expositie

Elk van de vier deelnemende bedrijven zal in deze periode een week lang extra belicht worden:

Week 39: Houtgroep van Drimmelen
Week 40: Verkerk Groep
Week 41: Pijl Schilders
Week 42: Hoogvliet Aannemingsbedrijf

De gratis expositie in het Oude Raadhuis (Burgemeester de Bruïnelaan 45 in Zwijndrecht) zal deze periode geopend zijn van woensdag tot en met zaterdag:

Woensdag 14:00 - 20:00 uur
Donderdag en Vrijdag 14:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 13:00

In het Algemeen Dagblad van 5 juli jongstleden is een mooi artikel geplaatst over de vier organisaties. Klik hier om het artikel te lezen.