beste plaatmaterialenleverancier 2014

12 dec 2014, 12.10 uur

Beste plaatmaterialenleverancier 2014

Bij de verkiezing ‘Houtwereld Topleverancier’ is Van Drimmelen de trotse winnaar in de categorie ‘Beste Plaatmaterialenleverancier’. Jarenlang hebben we hard gewerkt aan de verbreding van ons productenpakket. Oorspronkelijk waren we vooral sterk in vurenhout en nu dé beste leverancier van plaatmaterialen! Een mooie stimulans om op het gekozen pad verder te gaan.

Onlangs heeft in Hotel New York te Rotterdam de officiële prijsuitreiking plaats gevonden. Uit handen van Marleen van Herwijnen, hoofdredacteur van vakblad Houtwereld, heeft de directie de oorkonde en bijbehorende klok in ontvangst genomen. Van Drimmelen wordt onder andere geroemd om het uitgebreide assortiment, de goede prijs-kwaliteit verhouding, het vakkundig personeel en de snelheid van het leveren.

We zijn trots op de titel winnaar Beste Plaatmaterialenleverancier 2014 en bedanken onze klanten voor hun stem en het vertrouwen in ons bedrijf. Uiteraard hadden we dit zonder onze medewerkers niet kunnen bereiken. Dankzij hun inzet mag Houtgroep van Drimmelen zich de ‘Beste Plaatmaterialenleverancier’ noemen’.

Houtwereld Topleverancier werd voor de zevende keer gehouden! Met dit initiatief van het vakblad Houtwereld worden juist dié ondernemingen en personen die zich op uitzonderlijke wijze inzetten voor kwaliteit in de branche onder de aandacht gebracht.