HOUTGROEP VAN DRIMMELEN

Ruim 90 jaar prestaties in hout

Van een kleinschalig houtbewerkingsbedrijf voor de binnenvaart tot één van de grootste houtbedrijven van Nederland. Dat is de prestatie die vier generaties Van Drimmelen geleverd hebben. Anno 2015 is het bedrijf gevestigd op een terrein van 10 hectaren aan de Merwedeweg in Zwijndrecht. De handelsonderneming voorziet tal van branches van hout, plaatmateriaal, bouwmaterialen en prefab timmerwerk.

Gebundelde krachten van ruim 80 vakmensen

Houtgroep van Drimmelen. Dat zijn ruim 80 enthousiaste vakmensen, die hun kennis en kunde in de twee bedrijfsonderdelen uitoefenen: Van Drimmelen Toelevering en Hout- en Bouwproducten Van Drimmelen. Mensen die de modernste machines aansturen om hout díe vorm te geven die klanten wensen, mensen die denken in oplossingen, in het gemak van de gebruiker en in snelle levertijden!

CERTIFICERING

van houtleverancier naar totaaloplosser

Het enorme assortiment aan hout en plaatmateriaal, de speciale bewerkingsmethoden, alle hout-, bouw- en prefab-producten; alles voldoet aan de geldende kwaliteitsnormen. Daarmee levert Houtgroep Van Drimmelen de klant de zekerheid van totaaloplossingen. De zekerheid dat elk materiaal, elk product en elk proces continu getoetst is aan de actuele eisen.

Houtgroep Van Drimmelen

  • is VVNH erkend houthandel (Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen);
  • levert volgens KOMO, dé kwaliteitsverklaring voor de bouwwereld;
  • beschikt over het ISPM-15 cerificaat nummer 124 voor verpakkingsmaterialen;
  • is ISO 9001 gecertificeerd;
  • is in het bezit van een FSC®- en PEFCTM-cerficaat

Contactgegevens

Houtgroep van Drimmelen BV
Merwedeweg 13-20
Postbus 39, 3330 AA Zwijndrecht
telefoon 078 – 6 107 207, fax 078 – 6 105 164
e-mail: info@drim.nl, website: www.vandrimmelen.nl