Maatregelen met betrekking tot coronavirus

$slides[0]['alt']

SCHAARSTE VAN MATERIALEN

PRIJZEN OP AANVRAAG

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden en heeft inmiddels grote invloed op ons dagelijks leven. De overheid heeft vergaande maatregelen genomen om, zoals premier Rutte tijdens zijn toespraak aangaf, ‘groepsimmuniteit’ op te bouwen. Uiteraard nemen wij de gezondheid en veiligheid van onze relaties en medewerkers zeer serieus en volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Onderstaand leest u meer over de maatregelen die wij hebben genomen en hoe u ons het beste kunt bereiken.

Verkoop binnendienst en inkoop
Op ons kantoor is een gering aantal medewerkers aanwezig en werken de meeste collega’s vanuit huis. Wij verzoeken u om het contact zoveel mogelijk via e-mail te laten verlopen. De afdeling verkoop is bereikbaar via toelevering@drim.nl (Van Drimmelen Toelevering) of bouw@drim.nl (Hout- en Bouwproducten Van Drimmelen). Voor afdeling inkoop is dit inkoop@drim.nl Wilt u toch iemand spreken? U kunt ons bereiken via 078 - 6 107 207.

Account managers
Onze accountmanagers werken tot nader order vanuit huis. Zij bezoeken geen klanten en projecten van klanten. Zij zijn wel per telefoon, app en per mail bereikbaar.

Voorraden vurenhout en plaatmateriaal
Van Drimmelen heeft op dit moment een redelijk assortiment op voorraad. Echter door sluiting van grenzen en een aantal fabrieken worden veel materialen niet meer aangevoerd. Wij stellen alles in het werk om onze voorraden op peil te houden, maar helaas heeft de schaarste een prijsopdrijvend effect. In deze omstandigheden is het niet meer mogelijk om de prijzen in de prijslijst te hanteren en zijn we genoodzaakt om alle prijzen en leveringen op aanvraag te doen. Dit geldt voor de periode vanaf 18 maart 2020 tot nader order.

Leveringen en bewerkingen
Onze productie en logistiek medewerkers zijn aanwezig en werken met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen. Leveringen kunnen vooralsnog zonder problemen doorgaan. Hierbij vertrouwen wij op uw begrip dat onze chauffeurs werken conform de richtlijnen van het RIVM.

Afhalen van orders
Bij Van Drimmelen Toelevering is het niet meer mogelijk om bestelling op te halen. Voor Hout- en Bouwproducten Van Drimmelen blijft het afhalen van bestellingen mogelijk, maar wij vragen u deze eerst telefonisch door te geven. U kunt de bestelling op het afgesproken tijdstip ophalen bij de BPG-loods.

Algemeen
De algemene maatregelen op het terrein van Van Drimmelen zijn:

• Tot nader bericht worden er geen bezoekers ontvangen
• Houd fysiek een afstand van minimaal 1,5 meter aan
• Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Geen handen schudden

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij deze graag. Rest ons om u veel sterkte toe te wensen in deze moeilijke en onzekere tijd.