STEICO en Van Drimmelen op Bouwbeurs 2019

$slides[0]['alt']

Al meer dan 10 jaar een team!

samen op Bouwbeurs 2019


Om de 10-jarige samenwerking tussen de bedrijven extra luister bij te zetten, wordt op de internationale Bouwbeurs 2019 weer uitgepakt! Op de stand in Hal 10 worden de laatste ontwikkelingen gepresenteerd binnen het complete bouwsysteem van STEICO.

Extra aandacht wordt geschonken aan STEICO LVL: Laminated Veneer Lumber ofwel gelamineerd fineerhout. De laatste jaren is in Polen een van de grootste productielijnen voor dit materiaal opgebouwd en in gebruik genomen. De mogelijkheden met LVL zijn enorm en hiermee laten wij u graag kennis maken middels een persoonlijk gesprek en een aantal demonstratiemodellen.

Natuurlijk presenteren we ook alle isolerende materialen op basis van FSC gecerticeerde houtvezels. Van de flexibele oplossing STEICOflex tot de weerbestendige onderdakplaat STEICOuniversal en de bestucbare STEICOprotect.

Kortom: het is weer de moeite waard om even bij ons aan te kloppen. Wij kunnen inmiddels ook de nodige referenties afgeven van bedrijven die ervaring hebben opgedaan met onze innovatieve bouwmaterialen!