Richtlijnen gebruik en verwerking plaatmateriaal

$slides[0]['alt']

De VVNH heeft in samenwerking met Centrum Hout nieuwe richtlijnen ontwikkeld voor gebruik en verwerking van houtachtige materialen. Door uit te gaan van eenvoudige richtlijnen voor gebruik en verwerking lever je topkwaliteit.

Doel is gebruikers van plaatmateriaal te wijzen op hoe eenvoudig het is om goed met houtachtige plaatmaterialen om te gaan. Daarmee kunnen veel claims worden voorkomen, hetgeen de gebruiker veel tijd en geld bespaard, en - wellicht in deze tijd nog veel belangrijker - te zorgen voor een tevreden opdrachtgever. Belangrijkste valkuilen om te voorkomen zijn: onvoldoende ventilatie achter en te weinig ruimte (dilatatie) tussen de plaatmaterialen.
 
Houtwijzer 'Houtachtige plaatmaterialen - richtlijnen voor gebruik en verwerking'
De richtlijnen voor het juiste gebruik van de houtachtige plaatmaterialen zijn beschreven in de Houtwijzer ‘Houtachtige plaatmaterialen- richtlijnen voor gebruik en verwerking‘. Download hier de Houtwijzer'.
 
Instructiefilm ventileren en dilateren
Via http://www.youtube.com/watch?v=dIgvACawllg of www.vvnh.nl/film-ventileren-dilateren is de instructiefilm over ventileren en dilateren te downloaden.
 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met afdeling verkoop.