Wickevoort te Cruquius

wickevoort-te-qruquius

Wickevoort te Cruquius

berging-pergola-poort-en-scherm1-wickevoort-te-cruquius

Wickevoort te Cruquius

berging-pergola-poort-en-scherm-3-wickevoort-te-cruquius

Wickevoort te Cruquius

pergola-woning-2-wickevoort-te-cruquius

bergingen | pergola’s | tuinschermen | tuinpoorten

Op landgoed Wickevoort te Cruquius

Op het Landgoed Wickevoort wordt op het terrein van de Cruquiushoeve in de gemeente Haarlemmermeer in drie fases een nieuwe milieuvriendelijke woonwijk gerealiseerd. Landgoed Wickevoort wordt een groene woonwijk met ongeveer 800 woningen, zowel koop- als huurwoningen. De ontwikkeling van dit gebied met prachtig volgroeid groen en gelegen in een historische omgeving is in handen van AM.

BAM Wonen Nieuwbouw Concepten heeft de eerste honderd vrije sector woningen gebouwd. Deze energie neutrale (nul op de meter) woningen zijn inmiddels opgeleverd aan de bewoners.

Van Drimmelen heeft in opdracht van BAM Wonen BV de bergingen, pergola’s, tuinschermen en tuinpoorten geleverd en gemonteerd. Vanaf de ontwerpfase zijn we bij dit duurzame project betrokken geweest en is op ons advies gekozen voor de houtsoort Siberisch Lariks. Deze houtsoort sluit goed aan op dit project vanwege het duurzame karakter en de eisen die aan het hout gesteld worden vanuit het ontwerp. Het complete project is vooraf exact op maat geprefabriceerd en vervolgens op de bouwplaats gemonteerd door onze vaste montagepartners.

De combinatie van importeur met uitgebreide productieafdeling, het prefabriceren en monteren op de bouwlocatie met vaste partners heeft geleid tot een eindresultaat waar we trots op zijn. Onze dank gaat uit naar onze vaste partners, Molendijk & Zuidgeest Bekistingen, Hoogveld Montage Technieken en Prefbdak Dakbedekking, waarmee we gezamenlijk dit resultaat bereikt hebben.

Meer informatie over het project: www.wickevoort.nl

Wickevoort vanuit de lucht

 

pergola-woning-3-wickevoort-te-cruquiuspergola-woning-2-wickevoort-te-cruquiusberging-pergola-poort-en-scherm1-wickevoort-te-cruquius

Ontwerp: VenhoevenCS i.s.m. Landlab
Partners: gemeente Haarlemmermeer, SEIN, Eigen Haard, Bouwinvest
Realisatie: AM (BAM Wonen)